menu close menu

wie ben ik..

Greet profiel fb

Mijn naam is Greet Hoogeveen- Stigter.
Geboren in Harmelen, getrouwd, 3 (volwassen) kinderen en sinds 2001 woonachtig in het mooie Drenthe.

Als klein meisje vond ik het heerlijk om de poppen, en later de barbies, steeds weer andere kleding aan te doen, weer nieuwe combinaties te bedenken of zelf iets te maken. Het combineren van kleuren en het maken van steeds weer nieuwe kledingcombinaties heeft echt mijn hart. Ik ben me hier verder in gaan verdiepen door middel van het volgen van de opleiding Kleur en Stijl bij Regien Strategier in Amersfoort. Regelmatig ga ik naar  bijeenkomsten van de Vereniging voor Imageproffessionals, waar ik lid van ben en bezoek ik bij- en nascholingsdagen. Dit zijn vaak inspiratievolle dagen waar ik weer nieuwe dingen leer en andere, vaak verassende inzichten op doe.Op deze manier blijf ik me steeds verder ontwikkelen.

De dingen die ik geleerd heb (en nog steeds leer) en de inzichten die ik op doe, wil ik graag delen met anderen. Ik wil laten zien dat iedereen er prachtig uit kan zien. Dat dit niets te maken heeft met veel of met duur of met de laatste mode. Maar wel alles met het dragen van de kleur en de kledingstijl die bij jou past, waar jij je prettig in voelt.

Als imageconsultant kijk ik naar de persoon achter de kleur en de kleding. Ik help je met het ontdekken van je stijlpersoonlijkheid zodat je begrijpt waarom  je jezelf in het ene kledingstuk wel en in het andere kledingstuk niet prettig voelt. Dit vergemakkelijkt het shoppen en het kiezen van de outfits die je aan wilt trekken. Als je weet welke kleuren en welke kledingstijl bij jou past, voel je je vaak zekerder van jezelf en dat straal je dan ook uit!

Ik geef adviezen aan vrouwen die durven toe te geven dat uiterlijk er wel degelijk toe doet. Het is dat stukje van jezelf dat iedereen ziet èn waar iedereen een mening over heeft. Dan kun je maar beter zorgen dat je er goed uit ziet. Ik laat je graag zien hoe mooi je bent!

Ik zorg er voor dat je minder tijd kwijt bent aan shoppen en aan het bedenken welke kledingcombinatie je aantrekt. Ik geef je de kans minder geld uit te geven: doordat je precies weet wat bij je past, koop je selectiever en doe je minder snel een miskoop. Zo ben je ook nog eens duurzaam bezig.

Mijn werkgebied strekt zich uit over heel Nederland, maar voornamelijk in het gebied Emmen – Assen – Hoogeveen – Zwolle – Hardenberg. U bent van harte welkom bij mij thuis, maar ik kom ook (zonder extra kosten) bij u thuis als u dat prettig vindt.

Ik hoor het graag als ik voor u/jou iets kan betekenen!

Lid van Logo_Nw_kl Vereniging Image Professionals