menu close menu

accessoires

Accessoires worden veel gebruikt om je outfit er net even iets leuker uit te laten zien. Vooral sjaaltjes zijn daarvoor erg in trek. Internet staat vol van filmpjes met allerlei manieren om je sjaaltjes te kunnen knopen. Op de Facebookpagina van Kleur & Stijl bij Greet heb ik er ook al diversen gedeeld. Maar niet iedereen houdt van sjaaltjes en in de zomer vinden we sjaaltjes vaak te warm. Een goed alternatief is dan een kleurige ketting.

Maar welke ketting kies je dan? Bij het kiezen van een ketting zijn er een paar dingen waar je op kunt letten.

1. Past de ketting in jouw kleurenpalet. Hier kun je makkelijk achter komen door een Kleuranalyse te doen of door goed te kijken welke kleuren er in je uiterlijk te zien zijn.

2. Past de ketting bij jouw stijlpersoonlijkheid. Als je bijvoorbeeld een Klassiek type bent zul je eerder kiezen voor een parelketting, maar als je bijvoorbeeld meer Casual bent zul je je prettiger voelen met een ketting van natuurlijke materialen als hout of leer.

3. Past de kleding bij je botstructuur? Welke botstructuur je hebt kun je zien aan de breedte van je pols. Heb je een smalle pols dan passen daar fijne sieraden bij.  Heb een brede pols, dan staan wat grovere sieraden je mooi.

thumbnail_IMG_2614              thumbnail_IMG_2616

Welke stijlpersoonlijkheid en welke botstructuur je hebt komt aan de orde tijdens een Imagotraject en/of een Kledingstijladvies.

Een kleurige ketting is leuk om je effen shirt, trui of jurk mee op te pimpen. Kies dan voor de ketting een kleur die afsteekt bij de kleur van je shirt, trui of jurk.

Bij een korte of driekwart mouw kan het net even iets leuker staan als je een dan één of meerdere armbanden draagt. Kies dan voor de armband een kleur die ook voorkomt in de kleding die je draagt.

De gouden tip: een accessoire in de kleur van je ogen is altijd goed!

 

 

 

15-11-19 | 0 comments | in blog

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>