menu close menu

Badkleding tips!

Zolang we kleding aan hebben, kunnen we veel dingen van ons lijf waar we minder blij mee zijn nog wel verbergen. Maar zodra de zomer er aan komt raken we in de stress en gaan we acuut stoppen met snoepen en beginnen met sporten of doen een poging daartoe. Want hoe kan ik me anders vertonen als straks dat badpak of die bikini weer aan moet?

Relax! We zullen waarschijnlijk nooit een lijf krijgen zoals bijvoorbeeld een Doutzen, maar er zijn een aantal tips die er voor zorgen dat ook jij er goed uit ziet in badkleding. Het begint met de juiste maat. Te klein en je lijkt zwaarder dan je bent. Te groot en je omgeving ziet dingen die ze liever niet willen zien.

Een triangel- of bandeau-top zijn prima als je kleine en stevige borsten hebt. Zo niet, ga dan voor een beugel-top met iets bredere bandjes. Die houden alles mooi op z’n plek.

bikini-377487__340

Een tankini en een badpak met plooitjes op de buik laten je buik wat minder opvallen. Je kunt ook kiezen voor een wat hogere bikini slip om je buik in te verstoppen.

Een wat hoger opgesneden broekje is altijd een goed idee. Dit zorgt er voor dat heupen minder breed lijken en laten je benen optisch wat langer en slanker lijken dan ze in werkelijkheid zijn.

Donkere kleuren verdoezelen, prints en felle kleuren trekken de aandacht naar zich toe. Draag dus donkere kleuren op die delen van je lijf waar je minder de aandacht op wil vestigen. Draag prints en felle kleuren op delen waar je trots op bent of die gezien mogen worden.

Qua kleur mag je voor badkleding altijd een wat fellere variant kiezen dan je normaal draagt.

Naast deze tips kun je ook bedenken dat er bijna niemand is met een perfect lijf en dat gezond zijn nog altijd belangrijker is dan een perfect lijf hebben!

Geniet van de lekkere warme en zomerse dagen!

fashion-985556__340

 

19-06-19 | 0 comments | in blog

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>