menu close menu

Contrast

Heb jij dat ook wel eens, dat je denkt: ik heb nu iets gekocht in de kleur die op mijn kleurenkaartje staat en toch staat het me niet zo mooi als ik verwacht had. Hoe kan dat?

Dat kan dus liggen aan het contrast wat in de print van dat kledingstuk te zien is of aan het contrast tussen twee kledingstukken die je met elkaar combineert. Hoe werkt dat dan?

In je uiterlijk is contrast te zien, het verschil in kleurhoogte tussen je haar, je huid en je ogen. Heb je donker haar en een lichte huid dan is het contrast in je uiterlijk groter dan wanneer je licht haar en een lichte huid hebt. Als je het contrast, wat in je uiterlijk te zien is, ook laat zien in de kleding die je draagt, dan geeft dat een harmonieus beeld. contrast

Tijdens een Kleuranalyse kijk ik niet alleen welke kleuren je mooi staan, maar ook welk contrast er bij jou te zien is en hoe je dat terug kunt laten komen in de kleding die je draagt. Dat betekend minder kans op miskopen en zeker weten dat je de kleding die je koopt nog jaren met plezier kunt dragen. Zo bespaar je niet alleen tijd en geld, maar ben je ook nog eens duurzaam bezig.

Maak een afspraak voor een Kleuranalyse, ik laat je graag zien hoe mooi je bent!

04-11-17 | 0 comments | in blog

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>