menu close menu

Inspiratie met kleur 2

Een tweede blog over kleurinspiratie uit de natuur.

Begin oktober waren mijn lief en ik aan de Cote d’Azur op vakantie. Daar werd ik weer geïnspireerd door de prachtige kleuren die er te zien waren in de natuur. Ik kan het dan vaak niet laten om een foto te maken, zodat ik er op een later moment nog eens van genieten kan!

De kleurcombinaties die te zien zijn in de natuur kunnen je inspireren om te gebruiken in je kleding. In deze blog geef ik je weer een paar voorbeelden.

IMG_1842                    193123-medium

Rood en groen als kleurcombinatie is altijd goed!

thumbnail_IMG_1854                 193130-medium

Ook het prachtige blauw van de Middellandse Zee gecombineerd met het zandkleurige van de rotsen is een mooie combinatie.

193136-medium                      thumbnail_IMG_1883

Ook de groen/bruin combinatie die ik zag bij deze cactus is prachtig als je hem vertaald naar je kleding.

193143-medium               thumbnail_IMG_1886

 

Vooral de kleur van deze bloem viel me op,ik kon er niet zomaar aan voorbij lopen. Het paars van de bloem spat er van af en combineert prachtig met het groene blad. Vanuit het lichte hart van de bloem lijkt het wel alsof hij licht geeft. Ook deze kleurcombinatie is mooi om door te voeren in je kleding.

Ik hoop dat ik weer heb kunnen inspireren met deze kleurcombinaties!

 

 

27-10-18 | 0 comments | in blog

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>