menu close menu

Inspiratie met kleur 3

Begin september was ik met manlief 2 weken in Italië. We hadden geweldig weer, we hebben veel gelezen, maar ook stadjes bezocht, gezwommen en gewandeld. We genieten altijd erg van de architectuur en de mooie natuur van Italië

Ik heb veel foto’s gemaakt van kleuren die ik daar in de natuur tegen kwam. De kleurcombinaties uit de natuur heb ik vertaald naar kledingcombinaties. Dit vind ik heerlijk om te doen, de natuur geeft wat dat betreft zoveel inspiratie!

Als eerste een struik met diep paarse bessen aan rode takjes met groene bladeren, hoeveel kleur wil je hebben in één struik? :) Vertaald naar een diep paarse trui die gecombineerd kan worden met een groene rok of een rode broek. Voor als je van kleurrijk houdt! De schoenen heb gekozen in de kleur van de rok/ broek, dit houdt het iets rustiger.

thumbnail_IMG_2388         inspiratie-met-paars.1571384825

En als tweede een zacht grijs plantje met daarnaast een plantje met hard roze bloemen. Voor namen van planten moet je niet bij mij zijn, daar heb ik totaal geen verstand van! ;) Dit heb ik vertaald naar een licht grijze jurk met hard roze accessoires. De grijze jurk op zich is wat saai, maar met de hard roze accessoires erbij krijgt de jurk ineens meer power. Kies je voor een grijze schoen, wat natuurlijk ook kan, dan creëer je optisch wat meer lengte en houd je het geheel iets rustiger.

thumbnail_IMG_2348      pink-grey.1571386247

 

Laat jij ook wel eens inspireren door de kleuren die in de natuur te zien zijn? Ik ben benieuwd!

18-10-19 | 0 comments | in blog

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>