menu close menu

Jonger lijken dan je bent; tips.

Jullie kennen vast de rubriek 5 jaar jonger uit het weekblad Libelle. Prachtig om te zien wat voor verschil een ander kapsel, een andere bril, andere make-up en andere kleding kunnen maken. Toch is dit niet heel moeilijk en kun je er zelf ook jonger uit zien als je op de volgende punten let.

- Probeer de van-top-tot teen-look te vermijden. Draag bijvoorbeeld een nette blazer eens op een jeans en draag eens sportieve schoenen onder een klassiek jurkje.

dresses-155838__340

- Ga met je tijd mee, maar je hoeft niet met iedere trend mee te doen. Houd rekening met je lijf, je bodytype, kijk wat bij je past, waar jij je lekker bij voelt en pas op voor het “hotter than my daugther” effect.

- Schaf regelmatig (om de 3 of 4 jaar) een nieuwe bril aan. De brillenmode veranderd regelmatig en je ogen gaan vaak ook achteruit. Voor de kosten hoef je het niet te laten. Er zijn tegenwoordig goede en goedkope brillen te koop bij diverse ketens. (Eyes+More, Nina & Max)

- Kijk eens kritisch naar hoe je je make-up gebruikt. Past dat nog wel bij wie je nu bent? Door een dikke laag foundation lijk je vaak ouder. Ook een dikke laag eyeliner onder je ogen tot in je ooghoek aan toe, maakt dat je ouder en vermoeider lijkt.

images

- Af en toe eens een ander dan je eigen kapper naar je kapsel laten kijken kan heel verfrissend zijn. En als je je haar verft, zorg er dan voor dat je haarkleur past bij de kleur van je huid, grijs haar is ook niet verkeerd!!

- Verzorg jezelf, je lijf, je gebit, je haar, je handen en je voeten goed. Wees lief voor jezelf!

Vind je het lastig om dit bij jezelf te zien, vraag bijv.  een goede vriendin of ze met je meekijkt en eerlijk haar mening wil geven. Soms zit je zo vast in je eigen gewoontes, dat je niet meer doorhebt dat het eigenlijk niet meer bij je past.

Je kunt natuurlijk ook altijd een afspraak maken voor een Kleuranalyse, dan laat ik je zien wat jouw beste kleuren zijn. Die kleuren kun je ook gebruiken voor je make-up, de kleur van je haar en van je bril.

Bij een Kledingstijladvies kijken we naar je bodytype en welke kleding daar bij past. Maar we kijken ook naar wie jij bent en in welke kleding jij je thuis voelt. We bekijken de kleding uit je kast; wat is goed, wat zou je kunnen veranderen en welke nieuwe combinaties kun je maken.

Gun het jezelf  je thuis te voelen in de kleding die je draagt en er iedere dag fantastisch uit te zien! Ook jij bent die investering waard!

12-07-17 | 0 comments | in blog

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>