menu close menu

Kleuradvies, iets voor jou?

Kan jij er ook zo van balen dat je een kast vol met kleding hebt, maar toch veel in hetzelfde loopt of niet weet wat je aan moet trekken? En dat je je daar ook nog een soort schuldig over voelt? Nou dan ben je niet de enige! Ik denk dat zeker 70% van de vrouwen (en mannen) met ditzelfde probleem te maken heeft.

Het is ook niet verwonderlijk. Door het enorme aanbod in de kledingwinkels en het feit dat er regelmatig (hoge) kortingen gegeven worden, word je als klant verleid tot het kopen van kleding die je eigenlijk niet nodig hebt of die weinig voor je doet. Dit zorgt er weer voor dat je kledingkast steeds voller wordt en je uiteindelijk door de bomen het bos niet meer ziet.

Je weet dat een Kleuranalyse dit probleem op zou kunnen lossen, maar vraagt je af of dit wel iets voor jou is. Want kun je dan nog wel jezelf blijven, is het niet een beetje oppervlakkig? Misschien ben je bang dat je dan bepaalde kleuren niet meer mag dragen of dat je een hele nieuwe garderobe moet aanschaffen. Ik kan je geruststellen; dat is echt niet het geval!!

Ten eerste zie je tijdens de analyse zelf welke kleuren je mooi staan en neem jij de beslissing wat je hier vervolgens mee doet. Er wordt je niets opgelegd! Je kunt wel worden uitgedaagd eens kleuren te proberen die je weinig of nooit draagt en ik laat je ook zien hoe je dat kunt doen.

Ten tweede zitten de kleren die je draagt letterlijk aan jouw oppervlakte, maar ze zeggen als het goed is wel iets over jou. Je kiest niet voor niets een bepaalde kleur (bijv. blauw of roze) of een bepaald kledingstuk (bijv. leren bickerjack of bloemetjesblouse). Dat heeft niets te maken met oppervlakkigheid maar wel alles met jouw persoonlijkheid!

Ten derde staan er heel veel kleuren op een kleurenkaartje en zijn er van alle kleuren meerdere tinten. De ene rood is tenslotte de andere niet.  Daarnaast laat ik je zien hoe je de kleuren die je minder goed staan toch kunt blijven dragen door er bijvoorbeeld een andere combinatie mee te maken.

Een Kleuranalyse helpt je een betere keuze te maken tijdens het shoppen, zorgt voor minder miskopen en meer overzicht in je kledingkast. Bovendien weet je dat je er met de kleuren van je kleurenkaartje altijd op je mooist uitziet!

Een Kleuradvies; misschien toch iets voor jou?

14-04-21 | 0 comments | in blog

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>