menu close menu

Modetrends herfst/winter 2016-2017

De mode van het nieuwe seizoen wordt wijder en langer.  Dat zie je terug in de lengte van de mouwen en de lengte van de rokken. Maar er zijn ook broeken met pijpen die ver over de schoenen vallen en jassen tot op de enkels. Tops en jassen zijn vaker oversized en rokken en broeken lopen naar onderen wijd uit, de zogenaamde A-lijn. Ook zien we veel roesjes, franjes en de strik blouse is terug.

Het mannenpak, brede schouders en opvallende kragen gaan we ook zien dit seizoen. Je ziet ook turtlenecks en cols, sjaaltjes en opvallende sieraden. Er zijn ook ruiten te zien, gecombineerd met de wat langere rok en de strikblouse doet het denken aan de mode uit vroeger tijden.

Qua stoffen, zien we veel luxe stoffen als suède, fluweel, brokaatachtige en geborduurde stoffen. Wol, tweed, gebreide stoffen, leer en bont blijven. Ruiten, kleding bedrukt met teksten en fotoprints zijn up-coming.

De schoenen zijn opvallend vaak te koop in multi-color, maar ook de slangenprint is veel te zien. De enkellaars blijft populair net als de veterschoen. De cowboylaars is weer terug en die past goed bij de geruite kleding. ;) Verder is kan er veel op schoen gebied: hoge hakken en lage, brede en smalle. Neuzen zijn er in allerlei soorten, rond en puntig.

Voor inspiratie, kun je ook mijn pinterest pagina kijken: www.pinterest.com/kleurenstijlbijgreet

Heerlijk al die nieuwe trends, maar let er op dat niet alle trends bij iedereen even goed staan. Je hoeft ook niet aan alle trends mee te doen. Laat hem lekker aan je voorbij gaan als de trend je niet past!

Weet je niet goed wat wel of niet bij je past? Maak dan eens een afspraak voor een Kledingstijladvies. Een goede investering in jezelf, die zichzelf terug verdient doordat je minder miskopen doet, sneller kunt shoppen, je meer combinatiemogelijkheden krijgt met je kleding en je kledingkast overzichtelijker wordt. Wie wil dat nou niet? :)

jas-lang ruit schoenen schoen-multi

 

14-09-16 | 0 comments | in blog

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>