menu close menu

Nieuw! Imagotraject

Al ruim vier jaar maak ik mensen blij door ze te laten zien hoe mooi ze zijn!

Veel dames zijn verrast als ze zien wat kleur met hen kan doen en wat een verschil het kan maken als ze de kleuren dragen die het best bij hen passen. Ook laat ik ze zien welke combinaties ze kunnen maken met de kleuren van hun kleurenkaartje.

Bij het geven van een Kledingstijladvies zijn mijn klanten soms verbaasd dat een kleine verandering zo’n groot effect kan hebben. Bijvoorbeeld door hun sjaaltjes op een andere manier te dragen, de lengte van hun rok/jurk aan te passen of een ander soort jasjes te dragen, zien ze het verschil tussen goed en beter.

Tijdens de adviezen krijg je heel veel informatie en het duurt vaak even voordat je weet hoe je de adviezen toe kunt passen. Ik merk ook wel dat het soms allemaal erg veel is.

Daarom heb ik een nieuwe dienst ontwikkeld; het Imagotraject Compleet. Het fijne van dit traject is dat je de hoeveelheid aan informatie stapsgewijs tot je kunt nemen en rustig op je in kunt laten werken. Door de  vier contactmomenten is er meer tijd om uitgebreid in te gaan op de vragen die er zijn en lukt het vaak beter om de eventuele veranderingen en inzichten je eigen te maken en toe te passen.

In de eerste sessie krijg je een uitgebreide Kleuranalyse met daarbij een glans/contrast analyse.

Tijdens de tweede sessie kijken we welke stijlpersoonlijkheid het beste bij jou past. Welke kwaliteiten bezit je en wat wil je uitstralen.

Bij de derde sessie krijg je een figuur- en gezichtsanalyse en kijken we welke kleding en accessoires hier bij passen.

In de laatste sessie kijken we hoe we de conclusies van de eerste drie sessies kunnen vertalen naar de kleding die je draagt.

Je neemt naar iedere sessie kleding/accessoires uit je kast mee (toppers en floppers), zodat we kunnen kijken waarom het wel of niet bij je past. Een sessie duurt ongeveer 2 uur en je krijgt na afloop uitgebreide documentatie mee zodat je alles later nog eens rustig na kunt lezen.

Bonus: als je dit traject boekt plannen we na ongeveer 6 maanden een extra sessie om te zien hoe het nu gaat, vragen te beantwoorden en de meegebrachte kleding en/of accessoires  te bekijken.

Omdat veel van mijn klanten al een keer Kleuranalyse hebben gehad, is er ook het Imagotraject Compact. Dat biedt hetzelfde als het Imagotraject Compleet, maar dan zonder sessie 1; de Kleuranalyse. De bonus bij dit traject is één uur garderobeplanning gratis.

Als je niet langer afhankelijk wilt zijn van wat de mode je te bieden heeft, maar je eigen stijl wilt ontwikkelen, dan is dit traject echt iets voor jou. Ik laat je graag zien hoe mooi je bent!

13-01-18 | 0 comments | in blog

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>