menu close menu

Uitverkoop

De uitverkoop is weer volop aan de gang. Veel mensen wachten met het kopen van kleding totdat de uitverkoop begint. Het is natuurlijk ook fijn als je minder uit hoeft te geven aan nieuwe kleding dan je gedacht had. Maar hoe profiteer nu het beste van de uitverkoop?

Een aantal tips:

1. Koop niet iets omdat het in de uitverkoop is. Ik hoor wel eens mensen zeggen:’Het is van dit en dit merk en het was wel 70% afgeprijsd, nou dat kon ik toch niet laten hangen!’ Als dit de enige reden is waarom je het koopt is de kans groot dat in je kast blijft hangen. Zonde van je geld dus.

2. Ga vooral op zoek naar basics in de voor jou goede kleur en pasvorm. Je kunt dan zoeken ook eens in een wat hogere prijscategorie dan je normaal doet, dan heb je iets van een goede kwaliteit waar je nog jaren plezier van kunt hebben.

3. Koop een winterjas of een paar schoenen in de uitverkoop. Jassen en schoenen zijn een relatief grote uitgave van je kledingbudget. Als je er op let dat ze in een voor jou goede basiskleur zijn en dat de pasvorm en  de stijl passen bij jou, dan kun je ook hier jaren plezier van hebben.

4. Neem de tijd. Tijdens de uitverkoop is het vaak wat rommeliger in de winkels, waardoor het lastig kan zijn om door de bomen het bos te zien. Wordt niet gelijk wanhopig, maar neem je tijd. Soms vind je onderop de stapel of achteraan op het rek datgene waar je naar op zoek was.

5. Maak een lijstje van items die nog ontbreken in je kast en ga daar naar op zoek. Dan kom je niet met allemaal items thuis waar je niets mee kunt omdat het nergens bij past.

6. Loop eens binnen bij winkels waar je normaal niet zo snel naar binnen zou stappen. Laat je verrassen door wat er hangt en wie weet scoor je daar een item waar je al lang naar op zoek was.

Veel succes en plezier tijdens het shoppen in de uitverkoop!

10-01-20 | 0 comments | in blog

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>