menu close menu

Wat ‘moet’ je met de uitverkoop?

download (2)

Ja wat ‘moet’ je met de uitverkoop, sterker nog: ‘moet’ je wel iets met de uitverkoop?

De uitverkoop kan erg verleidelijk zijn. Zo veel leuke mode-items voor zo weinig. Dat kun je toch niet laten hangen? Dan ben je een dief van je eigen portemonnee!

Maar is dat wel zo? Want als je tijdens de uitverkoop veel items koopt voor weinig, maar je draagt het meeste niet omdat het toch niet zo lekker zit, zo leuk staat of omdat het eigenlijk nergens bij past, dan ben je eigenlijk duur uit. Want je hebt dan geld uitgegeven aan kleding die je niet draagt, dat is dus weggegooid geld. :)

Bij deze een paar tips om toch profijt te hebben van de uitverkoop.

Ga niet in je oude kloffie op pad, maar draag je mooiste kleding zodat het winkelpersoneel je serieus neemt. zorg er ook voor dat je goede lingerie draagt, dat is de basis voor iedere outfit.

Koop alleen dat kledingstuk waar je al langer naar op zoek was of wat past bij ander items in je kast. Anders heb je kans dat je het uitverkoopje niet gaat dragen omdat het nergens bij past.

Bedenk of het kledingstuk dat je aan wilt schaffen ook iets toevoegt een je garderobe. Als je er nog iets bij moet kopen om het te kunnen dragen is je uitverkoopje ineens niet zo goedkoop meer.

Als iets in de winkel niet zo lekker zit dan zit het thuis ook niet lekker en als het in de winkel eigenlijk niet zo leuk staat als je gedacht had, dan staat het thuis niet ineens wel leuk. Dus: Bij twijfel niet doen!

Wees kritisch en koop bewust. Koop alleen iets in de kleur en/of kledingstijl die bij je past. dan weet je zeker dat je ook draagt.

Als je gaat shoppen in de uitverkoop, hoop ik dat iets hebt aan deze tips.

Veel succes!

04-01-19 | 0 comments | in blog

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>