menu close menu

FAQ

Veelgestelde vragen.

1. Zijn er kleuren die je niet meer mag dragen na een Kleuranalyse?
Je mag natuurlijk altijd alle kleuren dragen die jij wilt. Tijdens een Kleuranalyse laat ik je zien, en zie jij zelf in de spiegel, met welke kleuren jij het beste uit de verf komt en hoe je deze kleuren kunt combineren. Is bijvoorbeeld blauw een favoriete kleur, dan laat ik je zien welke blauw jou het mooiste staat. Dat kan donker blauw zijn, fel blauw of juist een wat lichtere of zachte blauw. Die kleur blauw vind je dan ook terug op je kleurenkaartje. Je kunt dus (bijna) alle kleuren dragen, je moet alleen weten welke tint van de kleur je moet hebben. Uiteindelijk bepaal je zelf wat je draagt; niets moet, alles mag!

2. Is een Kleur- en/of Kledingstijladvies wel iets voor mij als ik geen modepopje ben?
Je hoeft echt geen modepopje te zijn of in de laatste mode te lopen om er goed en verzorgd uit te zien. Als je weet met welke kleuren, welke pasvorm en welke stijl jij er op je best uitziet, dan kan het je helpen bij het shoppen en bij het kiezen van je outfit voor de dag. Bovendien haalt je hiermee het mooiste in jezelf naar boven en daardoor voel jij je zelfverzekerder.

3. Is zo’n advies niet oppervlakkig? Het gaat toch om wie je van binnen bent en niet om je uiterlijk?
Wie jij van binnen bent is zeker belangrijk! Maar als iemand jou tegenkomt kan hij/zij niet bij nou naar binnen kijken. Door middel van je kleding, die letterlijk bij jou aan de oppervlakte zit, kun je laten zien wie je bent. Je kiest niet voor niets bijvoorbeeld wel voor blauw, niet voor rood en wel voor een leren bickerjack maar niet voor een bloemetjes blouse. Kleding heeft niets te maken met oppervlakkigheid, maar alles met persoonlijkheid.

4. Moet ik na een advies mijn hele garderobe vervangen?
Natuurlijk niet! Met wat aanpassingen zul je een groot deel van je garderobe gewoon kunnen blijven dragen. Na een Kleur- en Kledingstijladvies zul je waarschijnlijk wel met andere ogen naar je garderobe kijken. Op je eigen tempo kun je na een advies je minder goede items vervangen voor items die nog beter laten zien hoe mooi je bent!

5. Ben ik nog wel mezelf na een Kleur- en/of Kledingstijladvies?
Sterker nog; na een advies wordt je steeds meer jezelf; de kleuren op je kleurenkaartje harmoniëren heel mooi met de kleuren die in je uiterlijk te zien zijn, met de pasvorm die bij jouw figuur past, benadruk je de sterke punten van je lijf en met jouw kledingstijl laat je van buiten zien wie je van binnen bent. Hoe meer jezelf wil je nog worden?

Staat jou vraag er niet bij? Bel of mail me dan, ik sta je graag te woord!