menu close menu

Imagotraject compleet

Vind je het belangrijk er goed uit te zien, maar wil je niet afhankelijk zijn van wat de mode je te bieden heeft?  In dit imagotraject gaan we  in vier sessies samen kijken met welke kleuren jij er op je mooist uitziet en welke kledingstijl bij je past.  Je krijgt meer inzicht in wie jij bent, in wat jou beweegt, wat je kwaliteiten zijn en wat dat te maken heeft met de kleding die je draagt. Ik laat je ook zien hoe je kleding in kunt zetten ter versterking van je persoonlijkheid.

Het fijne van dit traject is dat je de hoeveelheid aan informatie stapsgewijs tot je kunt nemen en rustig op je in kunt laten werken. Door de  vier contactmomenten is er meer tijd om uitgebreid in te gaan op de vragen die er zijn en lukt het vaak beter om de eventuele veranderingen en inzichten je eigen te maken en toe te passen.

In de eerste sessie krijg je een uitgebreide Kleuranalyse met daarbij een glans/contrast analyse.

Tijdens de tweede sessie kijken we welke stijlpersoonlijkheid het beste bij jou past. Welke kwaliteiten bezit je en wat wil je uitstralen.

Bij de derde sessie krijg je een figuur- en gezichtsanalyse en kijken we welke kleding en accessoires hier bij passen.

In de laatste sessie kijken we hoe we de conclusies van de eerste drie sessies kunnen vertalen naar de kleding die je draagt.

Je neemt naar iedere sessie kleding/accessoires uit je kast mee (toppers en floppers), zodat we kunnen kijken waarom het wel of niet bij je past. Een sessie duurt ongeveer 2 uur en je krijgt na afloop uitgebreide documentatie mee zodat je alles later nog eens rustig na kunt lezen.

Bonus: als je dit traject boekt plannen we na ongeveer 6 maanden een extra sessie om te zien hoe het nu gaat, vragen te beantwoorden en de meegebrachte kleding en/of accessoires  te bekijken.

Wil je graag een afspraak maken? Dat kan!