menu close menu

Imagotraject compact

Vind je het belangrijk er goed uit te zien, maar wil je niet afhankelijk zijn van wat de mode je te bieden heeft?  In dit imagotraject gaan we  in drie sessies samen kijken met welke kleuren jij er op je mooist uitziet, welke kledingstijl past bij jou en hoe je d.m.v. je kleding kunt laten zien wie jij bent.

Het fijne van dit traject is dat je de hoeveelheid aan informatie stapsgewijs tot je kunt nemen en rustig op je in kunt laten werken. Door de  vier contactmomenten is er meer tijd om uitgebreid in te gaan op de vragen die er zijn en lukt het vaak beter om de eventuele veranderingen en inzichten je eigen te maken.

Tijdens de eerste sessie kijken we welke stijlpersoonlijkheid het beste bij jou past. Welke kwaliteiten bezit je en wat wil je uitstralen.

Bij de tweede sessie krijg je een figuur- en gezichtsanalyse en kijken we welke kleding en accessoires hier bij passen.

In de laatste sessie kijken we hoe we de conclusies van de eerste twee sessies kunnen vertalen naar de kleding die je draagt.

Je neemt naar iedere sessie kleding/accessoires uit je kast mee (toppers en floppers), zodat we kunnen kijken waarom het wel of niet bij je past. Een sessie duurt ongeveer 2 uur en je krijgt na afloop uitgebreide documentatie mee zodat je alles later nog eens rustig na kunt lezen.

Bonus: Bij boeking van dit traject krijg je 1 uur garderobeplanning/kastopruiming gratis!

Wil je een afspraak maken? Dat kan!