menu close menu

Kleuradvies

Wanneer je een kleur draagt die je goed staat, krijg je vaak complimenten. Misschien krijg je wel eens  de vraag of je je soms niet lekker voelt, terwijl er niets met je aan de hand is. Grote kans dat je dan een kleur draagt die je niet flatteert.

Bij een persoonlijk kleuradvies ga je ervaren wat kleur kan doen voor je uitstraling. De lijntjes  in je gezicht lijken te vervagen, eventuele wallen en rode vlekjes vallen minder op. Je ogen krijgen meer kleur, je ziet er frisser of juist warmer, vaak stralender uit.

Ik werk met het 78color system, dat ontwikkeld is door Regien Strategier. Zij heeft ook de kleurkragen en de personal color cards (pcc) ontworpen die ik gebruik bij de kleuranalyse.

Met behulp van de kleurkragen gaan we kijken welke kleuren het beste bij jou passen,  welke kleuren  het mooiste harmoniëren met de kleuren die in je uiterlijk te zien zijn en hoe je deze kleuren met elkaar kunt combineren. Zo komen we tot een uniek en persoonlijk kleurenpalet, dat helemaal op jou is afgestemd.

Daarna doe ik nog een glans en contrast analyse. Dan kijk ik naar de contrastwaarden in je uiterlijk (haar, huid en ogen). Je contrast kan licht, medium, contrasterend of diep zijn. Door deze terug te laten komen in je kleding, ben je meer in balans en zie je er nog stralender uit. Ook kijk ik naar de glans van je huid en welke stoffen daar het beste bij passen.

Je krijg een personal color card (formaat creditcard), die je gemakkelijk mee kunt nemen in je portemonnee. Zo kun je hem eenvoudig meenemen en  gebruiken als je gaat winkelen.

We kijken naar de kleding die je hebt meegebracht, passen ze bij jouw kleurenpalet? Als dit niet het geval is kun je vaak met kleine aanpassingen er voor zorgen dat ze beter bij je kleurenpalet gaan passen.

Ter afsluiting breng ik desgewenst nog make-up aan in de kleuren van je kleurenpalet.
Ook kan ik je advies geven over de kleuren en het gebruik van make-up.

Een kleuradvies is een waardevolle investering in jezelf. Met de juiste kleuren kom je beter uit de verf, je ziet er prachtig uit. Je huid krijgt een gezondere kleur, lijntjes en rimpels vallen minder op.

Als je kleding draagt in de kleuren die jou mooi staan, zie je er beter uit en  voel je je vaak zekerder van jezelf.

 Geef eens een kleuradvies cadeau!  Informeer naar de mogelijkheden.
Ook geef ik workshops over Kleur en Stijl (v.a. 4 pers.), neem contact op voor meer informatie.

Als aanvulling op het kleuradvies bied ik ook shopservice, garderobeplanning en update service.

Direct een afspraak maken? Dat kan!