menu close menu

Prijzen

Wat kost een kleur- of Kledingstijladvies eigenlijk? Onderstaand de prijzen van Kleur en Stijl bij Greet. Uiteraard zijn er ook combinatie- en groepsmogelijkheden en er zijn ook cadeaubonnen te krijgen. Neem daarvoor contact met me door me te bellen op 06-14 93 62 65 of te mailen via de contactpagina. Ook voor workshops kun je het beste contact met mij opnemen, omdat de prijs afhangt van de locatie en het aantal deelnemers.

€85,-

Kleuradvies (1,5 uur)

Ontdek hoe je er mooier uit ziet door de kleuren te dragen die passen bij je huid, haar en ogen. Je ziet in de spiegel wat kleuren met je doen. Een mini metamorfose zonder cosmetische ingrepen!

€140,-

Kledingstijladvies (3 uur)

Het is soms lastig te beslissen wat je aantrekt. “Doe ik dit korte jasje of staat dat lange jasje me toch beter?” Je hoeft niet afhankelijk te zijn van wat de mode te bieden heeft, je kunt je eigen stijl ontwikkelen. Voordeel: minder tijd kwijt aan shoppen en minder miskopen. 

€55

Garderobecheck (per uur)

Voor het eerste uur, elk volgende uur slechts €40,-. Heb jij ook een kast vol met kleren en toch niks om aan te trekken? Of pak je steeds dezelfde setjes om aan te trekken? Samen met jou neem ik je garderobe door en kijken we wat nog wel en wat niet meer bruikbaar is en hoe je nieuwe combinaties kunt maken.

€55

Personal shoppen (per uur)

Voor het eerste uur, elk volgende uur slechts €40,-.Vind je het moeilijk  om het grote aanbod het juiste kledingstuk te kiezen? Laat jij je ook wel eens iets aanpraten door een aardige verkoopster? Ik ga met je mee kijken in diverse winkels en laat je zien wat je mooi staat en welke combinaties je zou kunnen maken.

€60

Update (1 uur)

Je hebt een Kleur en/of kledingstijladvies gehad, maar je blijft het lastig vinden om de juiste kleuren en kleding te kiezen, of je weet niet zo goed wat je met de nieuwste mode aan moet. Samen nemen we alles nog een keer door en bekijken we je meegebrachte kleding of de nieuwste mode zodat je na deze update weer helemaal weet hoe het moet!

€325

Imago Traject Compact

Speciaal voor diegene die al een Kleuranalyse hebben gehad. In drie sessies van ca. twee uur kijken we welke kledingstijl bij je past, je krijgt een figuur- en gezichtsanalyse en ik leg uit hoe je d.m.v. je kleding kunt laten zien wie je bent. Door de drie contactmomenten is er ruim tijd om in te gaan op de vragen die er zijn en lukt het vaak beter alle gekregen informatie je eigen te maken en toe te passen.

€425

Imago Traject Compleet

In vier sessies van ca. twee uur gaan we samen kijken met welke kleuren jij er op je mooist uitziet, welke kledingstijl bij je past, je krijgt een figuur- en gezichtsanalyse en ik leg uit hoe je d.m.v. je kleding kunt laten zien wie je bent. Door de vier contactmomenten is er ruim tijd om in te gaan op de vragen die er zijn en lukt het vaak beter alle gekregen informatie je eigen te maken en toe te passen.

€75

Kleur met 2 of meer personen. Prijs p.p.

Samen met een of meerdere personen een kleuradvies is natuurlijk ook mogelijk. Neem voor meer informatie contact op.

€130,-

Kledingstijl met 2 of meer personen. Prijs p.p.

Ook een kledingstijladvies kan gedaan worden met 2 of meer personen. Neem voor meer informatie contact op.

€100

Make-Over Vanaf

De inhoud van de Make-Over is afhankelijk van jouw wensen. Neem hiervoor even contact met mij op, dan bespreken we de mogenlijkheden. De prijs is mede afhankelijk van wat er in de kapsalon gebeurd; alleen knippen /alleen kleuren / knippen en kleuren enz.